Mode Awards uitgereikt bij uitverkocht Award Festival

Mode Awards uitgereikt bij uitverkocht Award Festival

Op 15 juni 2024 vond het bruisende Award Festival van de Modewinkel Awards plaats in Theater Figi te Zeist, waarbij modewinkels en professionals uit de branche samenkwamen voor een avond vol vieringen en erkenning. Het evenement trok 600 enthousiaste gasten, waaronder teams van diverse modewinkels die hun successen kwamen vieren.

Naast de publieksverkiezingen werden ook de Vakjury Impact Awards uitgereikt, met als doel modewinkels te eren die zich onderscheiden op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid. De top drie van de Vakjury Impact Awards werd geprezen voor hun inzet:

  1. BrandMission: BrandMission ontving lof voor hun toewijding aan duurzaamheid en ethische mode, met een collectie van eco-vriendelijke merken die transparantie en eerlijke handel waarborgen.
  2. Sophie en Stone: Deze winkel in Utrecht is pionier in verantwoord geproduceerde kleding, met een breed aanbod en initiatieven zoals reparatieservices en een rental collectie.
  3. Luttel en Zuks: Gelegenheidswinkel Luttel en Zuks werd geprezen vanwege hun inzet voor duurzaamheid door middel van tweedehands kledingverkoop en sociale initiatieven.

De juryleden benadrukten dat deze winkels niet alleen een commercieel succes zijn, maar ook een positieve impact hebben op de samenleving en het milieu. Ze werden gekozen vanwege hun voorbeeldfunctie en inspirerende bijdrage aan een duurzame mode-industrie.

Modewinkels die geïnteresseerd zijn in deelname aan de volgende editie kunnen zich nu al aanmelden via de website van de Modewinkel Awards. De verkiezing wordt ondersteund door partners zoals VrouwenMode, KinderMode, MannenMode en anderen, en wordt georganiseerd door Vote Company.

Bron: Mode Winkel Awards

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0