400 ondernemers bezoeken Style&Dress

style&dressEuretco Fashion kijkt tevreden terug op de gezamenlijke editie van de Style&Dress en Man&zo. Maandag 1 en dinsdag 2 augustus vond in Hoevelaken voor het eerst de gecombineerde editie van hét Dames- en Herenevent plaats. Het resulteerde in een bezoekersaantal van meer dan 400 Euretco-ondernemers.

Ruim 140 merken in fashion, accessoires en schoenen presenteerden hun collecties voor voorjaar/zomer 2017 en hun korte termijn collecties. Naast het bijwonen van trendpresentaties, oriëntatie op nieuwe merken en intekenen op collecties bleek de beurs volgens de organisatie bij uitstek een plek voor bijpraten en opdoen van nieuwe contacten. Alles onder het genot van een hapje en drankje op de zomers aangeklede foodcourt.

“Met het bezoekersaantal en de voornamelijk enthousiaste reacties van leveranciers en detaillisten is wederom duidelijk dat er invulling wordt gegeven aan een wezenlijke behoefte van beide zijden”, aldus Euretco Fashion. De volgende editie van de Style&Dress en de Man&zo staat gepland voor februari 2017.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0