5.900 bezoekers op I.L.M. Summer Styles

I.L.M. Summer Styles Trends Summer 2017

Het aantal bezoekers van de I.L.M. Summer Styles in Offenbach is uitgekomen op 5.900. Van hen kwam 29 procent uit het buitenland, volgens de organisatie meer dan bij de voorgaande editie. Ook het aantal exposanten steeg. De beurs telde 304 standhouders, een stijging van 5 procent ten opzichte van de I.L.M Winter Styles.

De verwachtingen waren voorafgaand aan de beurs al optimistisch. Exposanten melden dat er flink wat orders geschreven zijn tijdens de drie dagen. In het bijzonder zochten bezoekers buitengewone producten. Ook de mode- en merchandisingpresentaties werden gewaardeerd. De nieuw vormgegeven modeshows met een stijlvolle choreografie en Mode-talksessies lieten tal van nieuwe impulsen zien.

Een van de hoogtepunten van de beurs was de uitreiking van de I.L.M Award op zondagavond. De award ‘Best in Basics’ ging naar leerfabrikant Braun Büffel, de Italiaanse tassenproducent Marino Orlandi won in de categorie ‘Best in Fashion’, en ‘Best Newcomer’ werd reisbagagespecialist Vocier.

De I.L.M Winter Styles staat gepland van 4 tot en met 6 maart 2017. De I.L.M Summer Styles 2017 zal volgend jaar iets eerder plaatsvinden: van 2 tot en met 4 september.

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0