Pure London lanceert ‘Pure Conscious’

Kleed Kimono @ Pure London Conscious

Pure London, de grootste modevakbeurs van Londen, lanceert ‘Pure Conscious’, een nieuw gedeelte met een focus op duurzame merken. Dit doen zij in samenwerking met Common Objective, het nieuwe online platform gelanceerd door het Ethical Fashion Forum.

Met de nieuwe ‘Pure Conscious’ sectie wil Pure London tijdens de juli-show bewuste en ethische ontwerpers onderwijzen en in verbinding brengen met retailers en merken en tegelijkertijd een platform creëren voor nieuw en opkomend talent. Een selectie van ethische schoenen, accessoires en mannen- en vrouwenkleding van opkomende ontwerpers zoals Sami for ES.EM, het luxe loungewear merk Kleed Kimonos en Zola Amour, evenals merken die al langer zichtbaar zijn op Pure London, zoals Thought, moeten ‘dienen als een magneet voor progressieve retailers’, aldus het persbericht.

Julie Driscoll, Managing Director van Pure London: “Pure London streeft samen met Common Objective naar een verandering in de mode-industrie. Consumenten willen zichtbaarheid, ze willen weten dat ze duurzame en milieuvriendelijke mode kopen. Gedreven door de vraag van de consument en geholpen door de impact van sociale media, is ethische mode niet langer alleen maar een buzzwoord.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0