Annadiva opent winkel in Amsterdam

Per 1 februari 2020 neemt Annadiva de lingeriezaak Salon de Lingerie in Amsterdam over. Waar veel fashion retailers de winkeldeuren sluiten gaat online retailer Annadiva haar fysieke winkels juist uitbreiden. Annadiva opent haar derde fysieke winkel in de Utrechtsestraat in Amsterdam. De lingeriewinkel Salon de Lingerie, al sinds 1952 een familiezaak, gaat verder onder de vlag van Annadiva. Voor de vaste klanten én de diversiteit van het winkelaanbod in de Utrechtsestraat is het voor Fabienne Zwanenburg, eigenaresse van Salon de Lingerie, belangrijk dat het een lingerie speciaalzaak blijft. Met de overname neemt Annadiva de winkel, het personeel en het bekende aanbod in lingerie en badmode van Salon de Lingerie over.

“Hoewel uitbreiding in fysieke winkels niet in de kortetermijnplanning voorkwam, is de overname van Salon de Lingerie een unieke kans en een logische stap om Annadiva verder op de kaart te zetten in Nederland”, aldus Mariëlle van Werven. “Klanten komen van ver naar onze winkels en we zijn blij daar een locatie in Amsterdam aan toe te kunnen voegen. We hebben veel bestaande klanten in deze regio die we in een fysieke winkel nog meer service kunnen bieden. Uit ervaring weten we dat onze klanten naast online shoppen ook graag een Annadiva winkel willen bezoeken, voor persoonlijk advies én om de collectie in het ‘echt’ te bekijken”.

“Ik blij dat ik met een gerust hart mijn winkel kan overdragen aan Annadiva zodat ik tijd heb voor mijn nieuwe uitdaging in de lingerie, want daar ligt mijn passie”, zegt Zwanenburg. Zij neemt na 20 jaar afscheid van Salon de Lingerie en gaat zich focussen als onafhankelijk lingerie-expert op het geven van lezingen en trainingen over wat goede lingerie voor je kan betekenen.

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Het bedrijf is bekend in Nederland, België en Duitsland. Naast de webshops heeft Annadiva ook twee fysieke winkels in ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen. Naar verwachting openen de deuren van de nieuwe winkel medio februari 2020.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0