Apanage Collection in de spotlight

Voor voorjaar/zomer 2016 focust Apanage op meer combineerbaarheid en highlights. De collectie bestaat uit exclusieve prints, modieuze stoffen en jacquards, die elk kleurenthema onderstrepen. Outdoor-jassen en –mantels, van trenchcoats tot geprinte lichtgewicht donsjacks maken de look af, aldus Apanage.

Black Lounge
Het eerste thema, Black Lounge, kenmerkt zich door de kleuren zwart, roos en crème. Qua materialen zien we techno jersey en techno stretch, geprint Chanel-breiwerk, jaquard en gebreide jersey met texturen. “Dit thema bevat lange jassen in comfortabele stretchmaterialen, zowel in effen of in patronen, evenals modieuze jassen in materialen met structuur en uitgewerkte details. Skinny broeken blijven, maar zijn meer alleen. Het silhouet verandert en discrete boot-cut-vormen creëren een nieuwe look. Two-tone-prints en minimalistische patronen ronden het thema af”, aldus het merk.

Smart Contrast
Het tweede thema heet Smart Contrast en wordt gekenmerkt door de kleuren grafiet, steen en vloeibaar mint. In dit thema komen materialen als techno stretch, jacquards, imitatieleder, geprinte Chanels en gecoate jeans terug. “De gevarieerde en innovatieve nieuwe jasvormen in een materiaalmix met mesh, jersey en stretch stralen lichtheid en draagcomfort uit. Lintgaren met motieven en folieprints verschijnen naast basic knitwear met strepen en structuurstijlen.”

Ever Blue
In thema drie, Ever Blue, staan de kleuren hibiscus en crèmecontrasten met helder navy centraal. Belangrijke materialen zijn bedrukt katoen, techno high stretch, jacquards, memory shapes en jerseys met patronen. Apanage: “De wisselwerking tussen abstracte bloemenpatronen en ringstrepen, gevarieerde minimalistische prints en polkadots resulteert in ongebruikelijke stijlen en verrassende combinaties.”

Frozen Peach
Frozen Peach, het vierde thema van de voorjaar/zomer 2016-collectie, bevat subtiele taupe-tinten, gecombineerd met crème en pastel abrikoos. Materialen als techno jerseys, katoen/satijn sweatshirtstof in een kanten look, lichtgewicht viscose en geprinte texturen staan hierin centraal. Fijn gedraaid techno jersey dient als basisstof in dit thema en wordt gepresenteerd in blazers, pencil-rokken en verfijnde joggingbroeken. “Discrete, cold-dyed stijlen geven het thema een vleugje sportiviteit. Fantasierijke prints harmoniseren met de kleuren van het thema. Shirts worden geherinterpreteerd. Materiaalcombinaties van zijde en jersey uiten zowel waarde en vrouwelijkheid.

Kleuren voorjaar/zomer 2016 per thema

Black Lounge
Zwart, roos en crème

Smart Contrast
Grafiet, steen en vloeibaar mint

Ever Blue
Hibiscus, crèmecontrasten en helder navy

Frozen Peach
Subtiele taupe-tinten, gecombineerd met crème en pastel abrikoos

Apanage Collection wordt in Nederland vertegenwoordigd door Mark van Niekerk.
De collectie is te bezichtigen in het World Fashion Centre, Fashion Garden, toren 4, 5e etage, showroom 3, en op Modefabriek, The Pavilion, standnummer 7.420.
06 14 53 41 42
www.apanage.de

APanage coll     APanage coll1    APanage coll2

Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0