Apanage Femme en Apanage Noire in de spotlight

Apanage Femme
De voorjaar/zomercollectie 2016 van Apanage Femme bestaat uit zes thema’s. Het eerste thema, ‘Blue Geometrics’, bevat koele tot intens felle kleuren van hoofdkleur azuurzwart tot stralend aquamarijn. Een grafische print met bloemen en een klassieke two-tone-dot verenigen deze kleuren. Het tweede thema, ‘Metropolitan’, bestaat uit levendige neutraaltinten, zoals eierschaal, zand en taupe. Zwart treedt hier als sterker contrast naar voren, met de focus op metallic-jacquard. De randenprint verbindt de streepelementen en beelden in een harmonisch verloop. In het thema ‘Frozen Margaritha’ staan melkachtige pastels centraal; lichtroze tot donkerroze, zacht oranje tot perzik. De kleur taupe breekt deze gevoelige kleuren op een harmonieuze manier, aldus het merk. Door de vermindering van kleuren treden jacquardstructuren op de voorgrond. Onmisbaar blijft de animal print, in dit thema in zachte poedertonen.

Indigo
In ‘Indigo City’ staan kleuren als mosgroen en indigo centraal. Tencel is te zien als sportieve overhemdjurk in PPT-kleuring, net als lichte cupro met een zijdeachtige tint voor casual tuniekjurken. Two-tone-jaquards op indigo/wit werken vrouwelijk en contrastrijk, aldus Apanage Femme. “Voor mensen die geen jeanstype zijn, maar de indigo-trend niet willen overslaan.” Het vijfde thema, ‘Beach Colours’, wordt gekenmerkt door luchtige pasteltinten in framboos, limoen, zand en hard wit. “PPT-kleuren geven de viskose/elastan-jurken een bijzondere kleur. Overtuigend zijn de halslijnoplossingen, die veelvuldig variëren. Diepe V-halzen en ronde halzen worden met een vleugje kant belegd: de 2-in-1-jurk. Ook de top staat centraal. In mooie A-lijnvormen en in een verfbad gedipt, verschijnt de katoentop in een compleet nieuwe look.” Het laatste thema, ‘Cornfield’, bevat kwaliteiten als ramee, linnen, katoen en voile. Geborduurde mesh in kaki/zand zorgt volgens het merk voor een ultravrouwelijke en vloeiende look.

Femme 1      Femme

Apanage Noire
Apanage focust op glans en glamour met Apanage Noire. De nieuwe voorjaar/zomercollectie 2016 staat volgens het merk voor ‘de perfecte uitstraling bij iedere gelegenheid’. “Of het nu voor een bal, opera of een receptie is; het aanbod van Apanage Noire is gericht op de perfecte outfit. De looks en stijlen zijn gericht op leeftijdsgroepen en zijn zeer hoog modisch en zeer passioneel. De individueel ontworpen collectie focust op de hoogste kwaliteitsnormen, perfecte pasvorm en tijdgeest. Ongecompliceerd, maar expressief; natuurlijk verrast Apanage Noire met verfijnde details – de enscenering van vrouwelijkheid krijgt een nieuwe naam.” De voorjaar/zomercollectie 2016 van Apanage Noire bestaat uit drie thema’s: Night Sky, Spring Opening, Summer Opening.

 

Levertermijnen Apanage Femme
Set 1: Blue Geometrics: van 20 november 2015 tot en met 4 januari 2016
Set 2: Metropolitan: van 30 november 2015 tot en met 4 januari 2016
Set 3: Frozen Margaritha: 4 januari 2016
Set 4: Indigo City: 25 januari 2016
Set 5: Beach Colours: 15 februari 2016
Set 6: Cornfield: 29 februari 2016

Apanage Femme en Apanage Noire worden in Nederland vertegenwoordigd door Mark van Niekerk. De collecties zijn te bezichtigen in het World Fashion Centre, Fashion Garden, toren 4, 5e etage, showroom 3, en op Modefabriek, The Pavilion, standnummer 7.420.
06 14 53 41 42

www.apanage.de

 Noire 1   NOire 2    NOire 3    Noire

Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0