Arthur & Willemijn wint EK Passion Star

Beeld: winnaars EK Passion Star, winkelketen Arthur & Willemijn

De in Midden-Nederland actieve damesmodeketen Arthur & Willemijn heeft tijdens de EK HOME Fair in het Duitse Bielefeld de EK Passion Star gewonnen met haar concept BeYouTieFull. De EK Passion Star wordt jaarlijks uitgereikt aan retailers die zich onderscheiden op het gebied van passie, emotionele impact, duurzaamheid van de klantrelatie, kwaliteit, bedrijfscultuur, uniciteit, geloofwaardigheid of een bijzondere ‘way of life’.

Ruim 4000 retailers deden mee aan de internationale competitie. Alle inzendingen werden zorgvuldig beoordeeld door een hoogwaardige jury onder leiding van voorzitter Dr. Ing. Michael Peters. De bekende Nederlandse retail-deskundige Paul Moers maakte eveneens deel uit van de jury. Uiteindelijk werden er 50 retailers uit verschillende sectoren genomineerd, waarbij Arthur & Willemijn als uiteindelijke winnaar uit de bus kwam.

Hoewel Arthur & Willemijn op meerdere onderdelen hoog scoorde – zoals de professionele marketing en de sterke verbinding van online en offline – noemde de jury met name het BeYouTieFull- concept ‘uniek in de markt’. “BeYouTieFull bestaat uit de overtuiging dat iedere vrouw mooi is, precies zoals ze is. Als je volledig in verbinding bent met jezelf dan ben je op je mooist – de letterlijke vertaling van be-you-tie-full. Wij adviseren vrouwen graag, zodat ze met hun kledingstijl kunnen laten zien wie ze zijn. Wij geloven namelijk dat je pas écht gaat stralen als je je prettig voelt in de kleding die je draagt,” aldus Willemijn van Buiten, oprichter van BeYouTieFull.

“We vinden het als familiebedrijf een grote eer deze prijs gewonnen te hebben. Natuurlijk gaan we elke dag weer vol passie voor onze visie, maar het is geweldig als je dan plots in de schijnwerpers komt te staan als voorbeeld van innovatie, creativiteit en betrokkenheid in de detailhandel. En ja, de feestelijke prijsuitreiking tijdens het avondevenement van de EK HOME Fair is natuurlijk een geweldige show!” zei Sander van Buiten, Partner van Willemijn van Buiten.

De EK Passion Star is een initiatief van de EK/servicegroup in Bielefeld (Duitsland), een internationale retailservice-organisatie die in meer dan 10 landen actief is. Het bedrijf werd in 1925 opgericht en heeft inmiddels 2.100 aangesloten ondernemers met in totaal 3.000 winkels. De jaarlijkse omzet bedraagt circa 1,33 miljard euro en er werken ruim 400 medewerkers. De activiteiten van EK/servicegroup zijn onderverdeeld in Living, Comfort, Family en Fashion. Naast haar dochterondernemingen (Euretco, EK France en EK Austria) zijn er ook internationale samenwerkingspartners die profiteren van het servicepakket.

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0