Een selectie van achtergrondverhalen in ons magazine

In gesprek met Gaastra

Wie aan Gaastra denkt, krijgt onmisbaar het beeld van zeezeilers voor ogen. “Het is een sterk imago”, geeft general manager Oliver Frielingsdorf direct toe. “Dat nautische verleden is onlosmakelijk met ons verbonden. Het is waar het kledingmerk op drijft.”

Lees hier het hele artikel

ARTIKELEN
Oliver Frielingsdorf
Het succes van Apanage Group

Het gaat goed met het Duitse Apanage Group. Met nieuwe collecties waarin waarden als pasvorm en ‘made in Europe’ centraal staan, verkopen de merken van Apanage in Nederland goed, aldus directeur Josef Kämmerer. Op dit moment verkopen circa 125 klanten in Nederland de merken van Apanage.

Lees hier het hele artikel

ARTIKELEN
Kapalua in de spotlight

De voorjaar/zomercollectie 2016 van Kapalua bestaat uit drie thema’s, die stuk voor stuk worden gekenmerkt door typerende kleuren, materialen en musthave items.

Lees hier het hele artikel

Kapalua

ARTIKELEN
Kapalua
Kirsten in de spotlight

De jassencollectie voor voorjaar/zomer 2016 van Kirsten bestaat uit 85 jassen en bestaat uit drie onderdelen, met elk een eigen thema. Elk thema wordt geleverd in vijf kleuren.

Lees hier het hele artikel

ARTIKELEN
Apanage Collection in de spotlight

Voor voorjaar/zomer 2016 focust Apanage op meer combineerbaarheid en highlights. De collectie bestaat uit exclusieve prints, modieuze stoffen en jacquards, die elk kleurenthema onderstrepen. Outdoor-jassen en –mantels, van trenchcoats tot geprinte lichtgewicht donsjacks maken de look af, aldus Apanage.

Lees hier het hele artikel

ARTIKELEN
Apanage Femme en Noire in de spotlight

De voorjaar/zomercollectie 2016 van Apanage Femme bestaat uit zes thema’s. Het eerste thema, ‘Blue Geometrics’, bevat koele tot intens felle kleuren van hoofdkleur azuurzwart tot stralend aquamarijn.
Apanage focust op glans en glamour met Apanage Noire. De nieuwe voorjaar/zomercollectie 2016 staat volgens het merk voor ‘de perfecte uitstraling bij iedere gelegenheid’.

Lees hier het hele artikel

ARTIKELEN
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0