Blom Fashion introduceert twee nieuwe merken

Blom Fashion van Eric Blom vertegenwoordigt vanaf nu twee nieuwe merken: kledingmerk Chiara B. en sierradenlijn Panam V.

Het merk Chiara B. is in 2006 opgericht door de Italian Industrial Group en richt zich op de jonge vrouw welke alert is voor nieuwe trends en bewust de mode volgt. Volgens Eric Blom is het unieke aan Chiara B dat het merk zich concentreert op korte termijn leveringen. “Collecties worden snel uitgeleverd en tussentijds komen er nieuwe kleine collecties uit. Hierdoor kunnen zij direct inspelen op de nieuwste trends en volgen zij het modieuze straatbeeld. Chiara B. is een welkome aanvulling in uw winkel om snel een nieuwe invulling te geven. Mede door een snelle levertijd van 3 tot 4 weken”, aldus Blom.

Bangkok vormt de inspiratiebron voor Panam V. Het merk werkt samen met jonge Thaise ontwerpers die hun inspiratie halen uit nieuwe trends en zich proberen te onderscheiden door hun eigen creativiteit. De ontwerpen bestaan uit verschillende moderne sieraden die gemaakt zijn van een mix van moderne en natuurlijke materialen.

www.blomfashion.com

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0