Blue Seven breidt matenaanbod uit

 

Zachte, vloeiende kwaliteiten, transparante materialen en fascinerende prints en details, zoals cut-outs, vetersluitingen en kant maken van de nieuwe Blue Seven-collectie wederom iets bijzonders”, zegt vertegenwoordiger Willem Verberne. Blue Seven komt dit seizoen met vier jonge, trendy thema’s in de Blue-lijn en vijf elegante stijlen in de modern-klassieke Women-collectie. In deze laatste lijn breiden we dit seizoen het matenaanbod uit. De items zijn vanaf lente/zomer 2017 tot en met maat 50 verkrijgbaar, waarbij de klant kan kiezen tussen een assortiment van 38 tot en met maat 48 of vanaf maat 42 tot en met maat 50. De Blue-lijn is als vanouds van maat 36 tot en met maat 44 leverbaar.”

BS-SS17_Blue_ETHNO03_2965Blue

“Denim speelt de hoofdrol in de eerste lijn van de jonge Blue Seven Blue-collectie, welke de toepasselijke naam ‘Denim Love’ draagt. In deze serie vinden we verschillende tinten blauw, wit en lichtgeel. De serie heeft een sportief karakter, met zachte, lichte materialen en skinny- en jog jeans in stoere, casual wassingen. De tweede lijn, ‘Navy Flair’ ademt de sferen van de marine. Het thema is voorzien van veel blauwe, groene en turquoise tinten, gecombineerd met wit en lichtgrijs. Opvallend zijn de maritieme prints in dit thema, variërend van all-over ankerprintjes tot stoere dip-dye looks en strepen. Rafelige randen en opengewerkte breisels geven de lijn een rauw en speels karakter. Etnische invloeden vormen de inspiratie voor het thema ‘Wild Thing’ met een kleurenpallet van warm cognac, gecombineerd met zwart en wit. Geraffineerde etnische- en dierenprints passen perfect bij deze stijl. ‘Indian Spirit’ is de laatste lijn in deze collectie, voorzien van all-over batik-prints, bijzondere plooien en heel veel veren.”

BS-SS17_Woman_BLACKWHITE02_0785Woman

“Afrikaanse landschappen vormen de inspiratie voor de eerste Women-stijl, genaamd ‘African Mood’. De lijn bevat veel ornament- en safariprints in crème, gebroken wit en donkerbruin, met accenten in donkerrood. Shirts worden stijlvol afgewerkt met borduursels en glazen stenen en een musthave in deze lijn is de zomerponcho. Klassiek en vrouwelijk is het thema ‘Smooth Sailing’, met een maritiem kleurenbeeld. Donkerblauw, wit en rood ontmoeten elkaar in maritieme motieven en strepen. Kanten details geven de lijn een verfijnde touch. De focus van de serie ‘City Nomad’ ligt op de grafische zwart-wit patronen met een heldere, warme schaduw van geel en het thema ‘Stripes & Bloom’ is romantisch, met abstracte strepen en bloemmotieven in roze, abrikoos, donkergrijs en wit. Voor de zorgeloze vakantiedagen is er tot slot de stijl ‘Caribbean Summer’, met veel linnen kwaliteiten en heldere tinten als turquoise en fel oranje op een zachte basis van beige en wit. Laat de zomer maar komen!”

 

BS-SS17_Blue_ETHNO02_2766     BS-SS17_Blue_BLUEDRESS01_2161 1

BS-SS17_Woman_BEACHDRESS05_1610     BS-SS17_Woman_MARINE01_0017

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0