De PBO Group overgenomen door Danish Fashion 

De PBO Group overgenomen door Danish Fashion

Bodewes Fashion, de Nederlandse vertegenwoordiger van het merk PBO (Philosophy Blues Original), deelt verheugd nieuws over de recente overname van de PBO Group. Dit moederbedrijf huisvest de merken PBO, Rue de Femme en Heartmade en is onlangs verworven door Danish Fashion, een bekende speler in de branche, tevens eigenaar van het  merk Bruuns Bazaar.

Deze strategische overname belooft een veelbelovende toekomst voor de PBO Group en haar portefeuille van merken. Onder de nieuwe leiding van de eigenaar zal Thomas Bæch de rol van directeur op zich nemen in het kader van een herstructurering. De nieuwe entiteit zal opereren onder de naam PBO A/S. Thomas Bæch, de trotse eigenaar van het merk, is optimistisch over de ontwikkelingen en verwacht dat de herstructurering zal bijdragen aan het versterken van de levering van uitzonderlijke producten en diensten aan klanten.

Belangrijk om te vermelden is dat de herstructurering geen invloed zal hebben op lopende leveringen. Bovendien wordt de nieuwe najaarscollectie reeds gepresenteerd in de showroom in Naarden en zal deze ook te bewonderen zijn tijdens de aankomende Modefabriek in de Fashion Gallery.

Bron: Bodewes Fashion

PBO
Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0