camel active bags reorganiseert sales en distributie

camel active bags reorganiseert de sales en distributie in de Benelux landen. Dat meldt het label aan de redactie van Vakblad Trend Boutique. camel active’s partner Beheim International Brands GmbH & Co. KG gaf Eurag Shoes per 1 mei 2019 de verantwoordelijkheid voor de verkoop van de producten van het label in België, Nederland en Luxemburg.

Door te kiezen voor Eurag Shoes krijgen camel active en Beheim een sterke, nieuwe schoenenspecialist als partner. Het familiebedrijf Eurag Shoes verkoopt collecties van merken als Gabor, Gabor Bags, Aunts & Uncles en Binnari. De samenwerking zorgt ervoor dat camel active bags de marktspecifieke expertise van verkoop en distributie van tassen en klein lederwaren vergroot.

De voortzetting van de marktuitbreiding in Nederland, België en Luxemburg via nieuwe retail contacten in de lederwarenbranche, behoort tot de eerste stappen richting de uitbreiding van het Belgische bedrijf. Verder zal camel active bags zich concentreren op het onderhouden van de samenwerkingen met bestaande retailers. Het doel is om de merkbeleving van het lifestylemerk en de sales te vergroten.

“We zijn blij met de toevoeging van Eurag Shoes. Met de samenwerking verwachten we binnen de Benelux-markten van camel active bags de markt nog steviger in handen te krijgen. We willen ook graag onze dank uitspreken voor de langdurige samenwerking met Inge Verreth,” aldus Michael Beheim, CEO van Beheim International Brands GmbH & Co. KG.t

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0