Caprice collectie herfst/winter 2015/2016

Mode ontmoet comfort – in de mode is deze trend in het komend seizoen herfst/ winter 2015/ 2016 duidelijk zichtbaar. Zelden waren collecties gekenmerkt door dagelijks gemak en comfort. Met de combinatie van mode en wellness ligt Caprice in lijn met de huidige trends. Het mode-niveau van de nieuwe Caprice collectie is in vergelijking met het voorgaande jaar verhoogd.

Caprice

Bij de enkellaarzen biedt Caprice aan zijn klanten een veelheid van modieuze varianten. Van klassiek-terughoudend naar modieus-elegant tot pittig-opvallend. Spitse leesten vullen het pallet van de Caprice reeks aan.

Caprice

Nieuwe, gedeeltelijk asymmetrische lijnen genereren dynamiek. De combinatie van de materialen met elastiek, kroko-prints, goud en zilver evenals doorgestikte polsters zorgen voor nieuwe effecten. De tot in detail uitgevoerde applicaties zijn opvallend in de nieuwe collectie. Decoratieve ritsen, riempjes en gespen geven een fris, modisch gezicht.

Caprice

De two-tone-finish blijft een opvallend kenmerk in de Caprice collectie.

Caprice

Veel nieuwe modieuze trends zijn op de laarzen aangebracht. Jonge, spitse leesten vullen de modeldiversiteit van de Caprice collectie aan en vervullen alle wensen van de klant. Edele materialen, zacht leer, lichte zolen en modieuze schachten vormen de verleidelijke combinatie van mode en comfort van de collectie.

Door de mix van materialen, doorgestikte polsters en gespen evenals de opvallende ritsen krijgt elke laars zijn individueel typisch Caprice-gezicht. Ook overknee laarzen en driekwart hoogte zijn in de collectie te vinden.

Caprice

Niet alleen modieus maar ook sportief laat Caprice zich in het komend seizoen zien met nieuwe sneaker varianten. Met de modeldiversiteit in herfst/ winter 2015/ 2016 zijn de Caprice klanten altijd modieus, comfortabel en sportief gekleed.

Caprice

Naast de trendy aantrekkelijkheid hebben alle schoenen de comfort kenmerken van Caprice: meer ruimte, een ideale pasvorm, flexibele zolen, de onAir binnenzool en de onAir Antishokk hak. Daarbij werd het aantal modellen met uitneembaar voetbed verder uitgebreid

Thom & Patricia Westerkamp
Showroom 291- 1 groen
tel. 030- 6301649
mob. 06-54767809
e-mail: thom.westerkamp@caprice-schuhe.de

Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0