Collectie My66 geïnspireerd op donaties voor ontwikkelingshulp

Sierradenlijn My66 doneert maandelijks aan het World Food Programma en het Trustfund for Women. Niet zo gek dus, dat de inspiratie voor de nieuwste collectie gevonden werd in het thema ‘Let’s feed the world.’ Alle leren armbanden van het merk zijn om die reden vernoemd naar voedingsmiddelen uit diverse landen. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe lijnen toegevoegd aan de collectie, zoals de Europe-collectie.

De op de eighties geïnspireerde armbanden zijn waterproof en bestaan uit 17 smalle roestvrijstalen elastische armbandjes, waarvan acht zilver plated balletjes hebben. Daarnaast zijn er ook twee nieuwe giftsets verkrijgbaar: De gypsyset en de giftset. Eerstgenoemde wordt geleverd per set van 16stuks,  bestaat uit katoenen trekarmbandjes en komen in 8 fashion kleuren. De giftset wordt ingepakt met lieve teksten.  De giftset komt in twee variaties: ‘wild beauty’ en ‘peace’. Deze bestaan uit diverse armbanden die worden ingepakt in het bekende zwarte MY66-geluksdoosje.

MY66 staat voor stoere, betaalbare modeaccessoires in een herkenbare, zwarte geschenkverpakking. De doordachte collectie sieraden, waarin leer de hoofdrol speelt, wordt in zowel het inspirerende India, als eigen atelier in Goor vervaardigd.

www.my66.nl

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0