Danique Bossers wint VIVA400 Publieksprijs

Danique Bossers, eigenaar van online boutique MostWanted, waarin ze fashion topstukken uit Parijs, Berlijn en Amsterdam aan de man brengt, heeft de VIVA400 Publieksprijs 2017 gewonnen. “Super dankbaar, dat ik elke dag mag doen wat ik het allerleukste vind om te doen en dat dat dan ook nog eens wordt bekroond met deze mooie prijs!” schreef Bossers na de uitreiking op LinkedIn.

MostWanted
Na haar studie bedrijfskunde startte Bossers in 2013 haar webwinkel MostWanted. In 2014 volgde een fysieke winkel in Rotterdam. Voor haar collectie laat zij zich inspireren door internationale fashion magazines, de IT-girls van het moment en bekende fashionbloggers/vloggers.

VIVA400
VIVA400 is een toonaangevend platform en netwerk voor en door ambitieuze vrouwelijke ondernemers. Het was dit jaar de tiende keer dat de awards voor de meest inspirerende en succesvolle vrouwen van Nederland werden uitgereikt. Het publiek kon tot en met 19 september 2017 zichzelf of een ander per categorie nomineren. Op 23 november werden de winnaressen bekendgemaakt in Undercurrent in Amsterdam.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0