De Bijenkorf komt met eigen parfum

Met het eigen parfum ‘Eau de Tolérance’ wil De Bijenkorf naar eigen zeggen de LBHT-gemeenschap ondersteunen. Het parfum wordt in gelimiteerde oplage verkocht in de winkel in Amsterdam en via de website. De volledige opbrengst – een flesje van vijftig mililiter kost 65 euro – gaat naar COC Nederland, de Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit.

CEO de Bijenkorf, Giovanni Colauto: “De Bijenkorf staat voor de vrijheid van het individu. Voor ons is iedereen bijzonder. Verscheidenheid geeft onze maatschappij kleur. Helaas zien we nog te veel voorbeelden van intolerantie. Daarom spreken wij ons uit en hopen dat velen dit ook zullen doen #spraytolerance.”

De regenboog als symbool heeft de Bijenkorf geïnspireerd bij het creëren van dit parfum. De omschrijving op de verpakking luidt: Eau de Tolérance is een geur die liefde ademt. Een aroma die vrijheid omarmt. De compositie staat symbool voor de rijkdom van diversiteit. Fris zoals een eerste flirt, honingzoet als de liefde en met warme tonen van verbinding niet gedefinieerd door gender, afkomst of geloof. Gecreëerd voor de liefhebbers.

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0