Doorstart voor Men At Work

De failliete kledingwinkelketen Men At Work maakt een doorstart. Er worden minstens 10 van de 27 winkels overgenomen door het bedrijf Victory & Dreams. Achter dit bedrijf gaat de Amsterdamse modefamilie Hes schuil. De familie nam vorig jaar al 160 andere winkels over.

Volgens het eerste faillissementsverslag van Men At Work zou de kans op een doorstart kleiner zijn geworden, doordat bijna alle overnamekandidaten waren afgevallen. Uiteindelijk is er dus toch een overeenkomst tot stand gekomen. “We willen alleen de goede winkels voortzetten,” vertelt Lex Hes, topman binnen het bedrijf. “Met de winkels die behoorlijk verliesgevend waren, gaan wij niet door.”

Er zal dus met in ieder geval 10 van de 27 winkels een doorstart worden gerealiseerd. Dit kunnen er meer worden, maar dat hangt nog af van de onderhandelingen met de leveranciers en verhuurders van de winkelpanden. Een aantal winkels zal de naam Men At Work behouden, terwijl een ander deel mogelijk tot Miller & Monroe omgedoopt zal worden.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0