Dutch Sustainable Fashion Week (DSFW) van start

Dutch Sustainable Fashion Week is gisteren van start gegaan. Het duurzame mode-evenement, dat van 6 t/m 12 oktober plaatsvindt, werd officieel afgetrapt met de opening van het Sustainable Fashion Experience Center in het voormalige V&D-pand in de Kalverstraat te Amsterdam. Met de DSFW pop-up wil het initiatief consumenten inspireren en activeren om duurzamere keuzes te maken. De pop-up is gratis te bezoeken van donderdag 6 t/m zondag 9 oktober.

Het is dit jaar voor het eerst dat DSFW de deuren van het Sustainable Fashion Experience Center opent. Met de interactieve omgeving en de campagne ‘Love your clothes, Love (y)our planet’, hoopt het mode-evenement bezoekers niet alleen aan te sporen tot het langer dragen van kleding, maar hier ook beter voor te zorgen en het vaker een tweede leven te geven. Ook word je als bezoeker geïnspireerd tot het maken van vele mogelijke alternatieve keuzes om je impact m.b.t. je garderobe te verlagen.

Bij het Sustainable Fashion Experience Center heb je de mogelijkheid om kleding te laten repareren, je oude jeans in te leveren of te upcyclen, je kleding te swappen in de Swapshop, kleding te lenen, of gewoon styling advies te krijgen. Daarnaast kan je ook exposities van designers bezoeken.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0
madrid