Eerste editie Out of the Box

Met 91 deelnemers uit met name Nederland, maar ook uit Spanje, Duitsland, Polen, België, Denemarken en Zwitserland was de eerste editie van Out of the Box volgens de organisatie een groot succes: “Deze editie heeft aangegeven dat er in Nederland behoefte en plaats is voor een nieuw event binnen de juweliersbranche, fashion- en conceptstores” aldus organisator Jurgen Pietersen.

In totaal bezochten 1.865 bezoekers van 908 bedrijven het event, waarvan bijna 5 procent uit België en Duitsland. “Voor een eerste editie is dit een prachtig resultaat,” meent Pietersen. “De deelnemende merken waren louter enthousiast over het nieuwe event: ‘zowel qua beursresultaat, sfeer, bezoek en ook organisatie een groot succes’ , ‘een hele goede beurs waar weer geschreven wordt’ , ‘een geweldige sfeer’ waren enkele reacties.”

Op 10 en 11 september vindt de tweede editie van Out of the Box plaats op een nieuwe locatie: de Werkspoorkathedraal in Utrecht. “Vanwege het succes maar ook vanuit het concept gedacht, gaan we in het najaar naar een nieuwe locatie. Hier hebben we meer ruimte, goede bereikbaarheid, ruime gratis parkeergelegenheid en weer een industrieel pand met veel daglicht.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0