Eerste editie PREVIEW enthousiast ontvangen

Afgelopen zondag vond de eerste editie van PREVIEW plaats bij CAST in Nieuwegein. Met de totstandkoming van dit fashion event slaat CAST een nieuwe weg in gericht op de modebranche. Onder het genot van lekkere beats, heerlijke streetfood hapjes en lekkere drankjes kwamen retailers en inkopers, media en merkambassadeurs samen op één locatie. Zowel over de laagdrempelige opzet als over de organisatie van het event ontving het management veel positieve reacties.

Tevredenheid over opkomst
De meeste bezoekers waren positief verrast. Enkele bezoekers waren niet bekend met CAST als modeplatform en waren onder de indruk van dit nieuwe initiatief én de locatie. De opzet van het event was kleinschalig, duidelijk en overzichtelijk. Dit werd als zeer prettig ervaren. Hierdoor konden bezoekers in alle rust en gefocust ‘previewen’. Op korte termijn informeert de organisatie over de datum en opzet van een tweede editie.

Gemoedelijke sfeer en positieve reacties
Ruim 50 toonaangevende merken stonden klaar voor het debuut van PREVIEW. In de korte aanloop naar het event ontstond zelfs een wachtlijst voor geïnteresseerde deelnemers. Er is bewust gekozen om de eerste editie een sterk op elkaar aansluitend aanbod te presenteren in een kleinschalig universeel concept. Dit betekende dat alle stands door de organisatie in eenzelfde ‘look & feel’ werden ingericht om zo alle deelnemers een gelijkwaardige en productgerichte presentatie te kunnen bieden. Dit concept werd door bezoekers en deelnemers goed ontvangen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0