Eerste Europese GUESS JEANS-winkel in Amsterdam

Eerste Europese GUESS JEANS-winkel in Amsterdam

GUESS JEANS, het Californische denimmerk, opent wereldwijd een reeks winkels met een innovatief winkelontwerp geïnspireerd op het Californische landschap. De eerste Europese winkel van het merk is geopend in Amsterdam, gelegen in de bruisende Kalverstraat.

De Amsterdamse winkel markeert een belangrijke stap voor GUESS JEANS op de Europese markt. Ontworpen als een fusie van Zuid-Californische esthetiek en milieubewuste principes, beschikt de winkel over gerecyclede materialen en duurzame selecties in de hele ruimte.

Elke GUESS JEANS-winkel zal zijn unieke lokale smaak belichamen, waarbij flagship stores in Tokio, Los Angeles en meer binnenkort zullen openen. De Amsterdamse winkel omvat bijvoorbeeld blauwe tegels geïnspireerd door Delfts Blauw, als eerbetoon aan het lokale erfgoed. “Elk contactpunt van GUESS JEANS zal opmerkelijk anders zijn dan wat GUESS eerder heeft bereikt”, aldus het merk.

Ter gelegenheid van de winkelopening organiseert GUESS JEANS een meeslepende tentoonstelling in het non-profit kunstcentrum Looiersgracht 60, waar de denimgeschiedenis van het merk en zijn revolutionaire duurzame technologie GUESS AIRWASH™ worden tentoongesteld, die het waterverbruik aanzienlijk vermindert in het stonewashing-proces.

Over GUESS JEANS
GUESS JEANS is een Amerikaans lifestyle merk aan de westkust geworteld in een 40-jarige denimtraditie. GUESS JEANS zal beschikbaar zijn op GUESSJEANS.com, in een geheel nieuwe reeks GUESS JEANS-winkels wereldwijd en via geselecteerde groothandelspartners vanaf 3 juni 2024.

Bron: GUESS JEANS

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0