Ellen Smit zet damescollectie camel active in de markt

Sinds 1 juni vertegenwoordigt Ellen Smit de nieuwe damescollectie van camel active in Nederland. Smit werkte 15 jaar lang als agent voor Apriori, en deed hier veel kennis van de vrouwenmodebranche op. Juist vanwege deze ervaring koos camel active voor Smit als haar nieuwe vertegenwoordiger in Nederland. “De herenlijn van camel active is al erg succesvol in Nederland, maar we kunnen de damescollectie niet op precies dezelfde wijze positioneren. Vrouwenmode blijft toch een andere tak van sport”, aldus Smit. Met Smit’s ruime ervaring van damestotaalcollecties hoopt camel active ook met de nieuwe dameslijn een sterk beeld neer te zetten.

“De damescollectie bestaat in eerste instantie uit een outdoor-lijn, maar wordt snel uitgebreid naar een totale lifestylecollectie. De items zijn, net zoals in de herenlijn, functioneel en kwalitatief sterk met uitstekende pasvormen. Zo hebben we mooi vallend regenjasje, waar dames op modieuze wijze mee door de regen kunnen lopen”, aldus Smit. “De collectie is echt leeftijdsloos en de items  zijn zeer geschikt voor actieve dames, die graag buiten zijn.”

De dames- en herencollectie van camel active worden in Nederland apart gepositioneerd en verkocht. “Voorheen viel de kleinere damescollectie een beetje weg bij de camel active herenlijn. Door de twee lijnen apart te presenteren geven we de dameslijn meer kracht. In onze aparte damesmodeshowroom in Amsterdam komt de damescollectie prachtig tot haar recht.”

 

camel_active_womenswear_SS16_4 camel_active_womenswear_SS16_3 camel_active_womenswear_SS16_2

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0