Gerry Weber internationaliseert team van experts

Afgelopen oktober heeft Urun Gursu, CPO van Gerry Weber International AG, twee internationale experts op het gebied van Supply Chain Management en Product Planning aangenomen.”In de afgelopen maanden hebben we belangrijke mijlpalen bereikt in de interne herstructurering en optimalisatie, maar we hebben het einde nog niet bereikt”, aldus de CPO. “Een belangrijk doel, om succesvol te kunnen concurreren op de internationale markt, moet de internationalisering van het GERRY WEBER-team zijn.”

Foto: Alicia Cano

Alicia Cano, directeur Supply Chain Management, is per heden verantwoordelijk voor procesoptimalisatie, voortdurende verbetering van het concurrentievermogen en de soepele werking van de waardeketen. Als ingenieur informatica heeft Cano 20 jaar ervaring in productmanagement en werkte zij in verschillende industrieën, van farma tot chemie, en van de staalindustrie en de luchtvaart tot in de modebranche. De 45-jarige Cano heeft in het verleden onder meer voor STL, Mango, Novartis en Henkel gewerkt.

Foto: Xavier Casares

Xavier Casares versterkt het team als Director Product Planning. De belangrijkste focus van zijn verantwoordelijkheden is het garanderen van een optimale organisatie met betrekking tot productplanning en een verbetering van de winstgevendheid van Gerry Weber’s labels en sublabels. De 35-jarige controller heeft al tien jaar ervaring in de mode-industrie. Hij was hoofd Business Controlling bij Mango en daarvoor werkte hij voor Privalia en Vente Privee.

Met deze nieuwe toevoegingen stimuleert Gerry Weber haar strategie om processen te optimaliseren en steeds meer in lijn te brengen met de marktvereisten. Gursu: “Ik ben ervan overtuigd dat de specifieke expertise van onze nieuwe collega’s onze herschikking en professionalisering aanzienlijk zal bevorderen.”

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0