Grote veranderingen bij CAST

Grote veranderingen bij CAST

Op CAST.nl is te lezen dat er in lange tijd niet zoveel veranderingen in korte tijd zijn geweest. Er zijn verschillende showrooms verhuisd, verbouwd, merken weggegaan en daarvoor zijn andere merken in de plaats gekomen. Cast komt met een overzicht over de veranderingen voor SS24.

Verhuizingen

Ten eerste zijn alle merken van FROS verzameld in één grote ruimte van 1.000m2. De merken die je er kunt vinden zijn: Reebok (nieuw), Teva, Cotopaxi, Reef, Havaianas, Hunter, Warmbat, Munich, Nine West & Victoria. Daarnaast zijn Giga/AQA nu te vinden in een nieuwe showroom naast Ecco (showroom 244).

Birkenstock heeft plaatsgemaakt voor HEYDUDE en Crocs in showroom 086. Hooijer Footwear Group is sinds een jaar distributeur van HEYDUDE, dat sinds 2022, onder Crocs Inc. valt.

Mephisto is vanaf nu te vinden in showroom 002 op de begane grond.

Ook heeft CAST besloten om extra beursruimte te creëren. Op deze manier kunnen er meer stands/merken deelnemen aan de events die elk seizoen georganiseerd worden.

Nieuw in CAST

De merken K-Swiss en Palladium zijn weer terug in CAST en druk bezig met het varen van een nieuwe koers in Nederland in showroom 201-203.

Fashion Agent Lovely Stuff is vanaf nu te vinden in showroom 262. De dameskledingcollectie bestaat uit de merken: Elsewhere, Luukaa, Alembika, Ozai N Ku & Amma.

Ook nieuw in CAST zijn de kinderschoenen van Cruyff Junior. De collectie is te vinden in showroom 062 bij Vingino.

Weg uit CAST
Volgende merken zijn niet meer bij CAST te zien: – ViaVai – Proud Packaging – Kersting Agency – Birkenstock – Our Favourite Agency – Verhulst.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0