H.J. de Rooy Lederwaren verhuist naar nieuw pand

H.J. de Rooy Lederwaren verhuist begin 2023 naar een multifunctioneel en makkelijk te bereiken bedrijfspand in Drunen om verdere groei van de organisatie te kunnen realiseren.
De van oorsprong Amsterdamse fabrikant van luxe lederwaren is al sinds de jaren 50 in het hart van de leerindustrie gevestigd. De laatste jaren aan de Elzenweg 29 in Waalwijk.

H.J. de Rooy Lederwaren

De ambities.

“Wij zijn een organisatie die zich permanent wil blijven ontwikkelen. Deze stap doet dan ook recht aan de uitbreiding van onze merken- en product portfolio. Wij ontwerpen en produceren stijlvolle dames- en herentassen maar ook verfijnde klein lederwaren en een complete collectie lederen horeca en hospitality producten. Daarnaast vermarkten wij onder de naam Sweet Collections een unieke serie lederen diabetes accessoires.
Om de groeiende vraag vanuit de markt en de logistieke uitdagingen van onze online verkoopkanalen het hoofd te kunnen bieden, hebben wij behoefte aan extra vierkante meters showroom en een goed geoutilleerd magazijn. Daarnaast zetten we met dit nieuwe hypermoderne en volledig energie neutrale pand een flinke stap voorwaarts in de verduurzaming van onze activiteiten. De centrale ligging in een bosrijke omgeving nabij de A59 maakt de keuze verantwoord. Met deze verhuizing is H.J. de Rooy lederwaren klaar voor de volgende 75 jaar en kunnen wij onze relaties optimaal blijven bedienen.” Aldus  Mark Severijns, Directeur H.J. de Rooy Lederwaren.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0
omzet ontwikkeling