Hooijer Footwear Group distributiepartner Crocs

Hooijer Footwear Group distributiepartner Crocs

Hooijer Footwear Group is vanaf 1 augustus 2023 de officiële en ondersteunende distributiepartner van het schoenenmerk Crocs voor de Benelux, Duitsland en Oostenrijk. Deze samenwerking biedt nieuwe mogelijkheden en groei voor beide partijen. Hooijer Footwear Group zal nauw samenwerken met het bestaande Crocs-distributieteam in deze regio’s en gezamenlijk zorgen voor een geselecteerde collectie voor gedefinieerde ondernemers.

Deze samenwerking is het resultaat van anderhalf jaar agentschap en distributeurschap van HEYDUDE, waarvan Crocs, Inc. sinds 2022 eigenaar is. Bart Hooijer, commercieel directeur bij Hooijer Footwear Group, benadrukt het enthousiasme: “We zijn verheugd om nu ook de distributie van Crocs op ons te nemen voor de GAB-markt. Deze samenwerking stelt ons in staat om ons productaanbod te verrijken met een wereldwijd geliefd merk. Met onze uitgebreide ervaring in de Benelux, Duitsland en Oostenrijk streven we ernaar om de groei van Crocs te stimuleren en een succesvolle samenwerking op te bouwen.”

Hooijer Footwear Group is een full-service schoenenbedrijf met merken als Scholl, Lazamani, HEYDUDE, Toni Pons, Jan Jansen Amsterdam, KEEN, Lomer, Sockwell.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0