Hooijer Footwear Group neemt distributie HEYDUDE over voor Benelux, Duitsland en Oostenrijk

Voor de Nederlandse markt was Hooijer Footwear Group al agent voor Heydude.
Dit wordt dus nu uitgebreid naar een distributeur-schap van schoenenmerk HEYDUDE voor de Benelux, Duitsland en Oostenrijk. Dit betekent dat voor verkoopseizoen lente/zomer 2023 alle activiteiten van HEYDUDE voor deze markten via Hooijer Footwear Group zullen verlopen.

Heydude is in 2008 in Italië opgericht met als doel om moderne schoenen te ontwerpen met de luchtigheid van een slipper. Schoenen voor betaalbare prijzen en van goede kwaliteit. De schoenen zijn gebaseerd op de mocassin en hebben een wijde pasvorm met veel ruimte voor de tenen. Eigentijdse details geven de schoenen een herkenbaar Heydude karakter, terwijl het draagcomfort zich onderscheidt met een maximaal blotevoetengevoel.

Voor de Nederlandse retail veranderd er voor inkoopafspraken in principe niets. Net als voorheen kunnen zij terecht bij de Heydude showroom in CAST Nieuwegein. Wat wel veranderd is dat Hooijer Footwear Group nu voorraadhoudend distributeur is en de leveringen vanuit het magazijn in Oldenzaal gaan plaatsvinden. De Belgische en Luxemburgse retail kan voor inkoopafspraken voortaan terecht in Trademart Brussel.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0