HS Mode Agenturen voegt nieuw label toe

HS Mode Agenturen, agentuur in plus-collecties voor vrouwen, introduceert het merk Orientique. Franka Pijpers neemt de vertegenwoordiging voor het merk op zich voor Limburg en België en Michiel Hagenaar vertegenwoordigt het merk in de rest van de Nederlandse provincies. Het van origine Australische label Orientique wordt hiermee als eerste gelanceerd in Europa. Het merk werkt met natuurlijke materialen als katoen, linnen en rayon. Orientique lanceert twee keer per jaar een geheel nieuwe hoofdcollectie bestaande uit tunieken, (reversible) jurken, rokken, en blouses met vrolijke, vernieuwende designs.

Naast Orientique vertegenwoordigt HS Mode Agenturen meerdere plus-size collecties in Nederland en België. In Nederland vertegenwoordigt HS Mode Agenturen het vrouwenlabel Chalou (maat 38 t/m 60), Semre Piu (maat 40 t/m 60-64), Aprico (maat 38 t/m 56) en Seidel. In Nederland en België wordt ook Angels Circle door HS Mode agenturen vertegenwoordigd, verkrijgbaar vanaf maat 40 tot en met 62.

Chalou, Sempre Piu en Seidel lanceren 4 keer per jaar een nieuwe collectie, te weten twee hoofdcollecties en twee tussencollecties. Voor de overige merken die HS Mode Agenturen vertegenwoordigt, geldt dat zij twee keer per jaar een nieuwe hoofdcollectie lanceren.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en merken van HS Mode Agenturen bel: 046 – 4371791 of 06 – 53731256.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0