INretail: Toekomstbestendig door samenwerking

Bijna 550 ondernemers verzamelden zich in Amsterdam voor een inspirerend event, georganiseerd door INretail. Het doel: voorbereiden op de veranderende toekomst van retail. INretail kondigde een modulair ontwikkelprogramma aan om ondernemers te ondersteunen bij het aanpassen van hun businessmodel.

Retailexperts benadrukten de noodzaak van heldere doelen en plannen die aansluiten op veranderend consumentengedrag en duurzaamheidsinzichten. Jan Meerman, algemeen directeur van INretail, stelt dat relevantie en bestaansrecht cruciaal zijn voor succes in de retail.

Kristel Vanderlinden en Tim Gielen belichtten de kansen in maatschappelijke bewegingen en benadrukten het belang van creatieve businessmodellen. Erik Jan Mares, CEO van Zeeman, pleitte voor betrokkenheid van jongere generaties en duurzaamheid als essentiële pijlers voor toekomstige groei.

De bijeenkomst omvatte deelsessies waarin experts zoals Kai Janssen, Irfan van Ewijk, Monique Bastiaansen en Justin Jansen praktische inzichten deelden over aanpassingen in businessmodellen en de noodzaak van voortdurende vernieuwing.

Kees de Jong benadrukte de rol van INretail’s modulaire ontwikkelprogramma, dat later dit jaar van start gaat, in het ondersteunen van ondernemers bij het navigeren door de uitdagingen van veranderende businessmodellen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0