Janine Verhees zet Hegler op de kaart

Janine VerheesSinds 4 januari is Janine Verhees als subagent werkzaam voor het Duitse vrouwenkledingmerk Hegler. Verhees heeft een brede achtergrond in de mode. De afgelopen drie jaar was zij werkzaam bij de Btx Group, onder meer als Visual Merchandiser waarbij zij de twintig shop-in-shops bij V&D aanstuurde.

“Subagent is voor mij een hele nieuwe kant van het modevak”, zegt Verhees. “We willen met Hegler een andere koers gaan varen. Bijvoorbeeld met eigen brochures waarbij we uit het aanbod van Hegler onze eigen keuzes maken, afgestemd op de Nederlandse markt. Daarnaast ga ik klanten benaderen. Dat betekent de weg op, nieuwe deuren openen, en op beurzen staan.” De Just for Her, 7 en 8 februari in Amsterdam, was voor Verhees de eerste beurs. “Dat is bijzonder goed verlopen. Goed voor het vergroten van de naamsbekendheid van Hegler en we hebben ook een aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen.”

Het Duitse Hegler, dat al 16 jaar in Nederland wordt vertegenwoordigd door Ted Vaasen Agenturen, is volgens Verhees een ruime keuze in tops en bonneterie. “Bovendien biedt het een goede prijs/kwaliteitsverhouding met voor de detaillist goede marge van 3.0 tot 3.5. Twee keer per jaar heeft het een voororder, winter en zomer, en tijdens het seizoen twee tussencollecties. Het gehele jaar is er voorraad. Daarnaast is het bedrijf goed in service. Wat de detaillist bestelt, wordt snel en adequaat uitgeleverd.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0