Juffrouw Jansen centraliseert verkoop in Amsterdam

Modelabel Juffrouw Jansen heeft besloten om, na een zeer plezierige samenwerking van negen jaar met Dooruiter Mode Agenturen, de verkoop voor Zuid-Nederland te centraliseren op het hoofdkantoor in Amsterdam.

“Met deze stap zal Juffrouw Jansen haar collecties op een nog sterkere manier presenteren”, aldus het merk. “Onze stijlvolle showroom leent zich er uitstekend voor om klanten en zakenrelaties in een optimale setting te verwelkomen.”

Juffrouw Jansen kijkt terug op een prettige samenwerking met Dooruiter Mode Agenturen. “Wij zijn Kim Dooruiter en haar team erg dankbaar voor de jarenlange support en mooie resultaten”, laten Peter van ’t Veen en Barbara de Bruijn – de drijvende krachten achter Juffrouw Jansen weten. “Wij bedanken het hele team Dooruiter voor haar inzet, enthousiasme en goede adviezen die ons hebben gestimuleerd in de verdere groei en ontwikkeling van ons merk.”

Ridvan Kilincci, werkzaam als vertegenwoordiger bij Juffrouw Jansen en verantwoordelijk voor de verkoop in Noord-Nederland, zal de klanten en zakenrelaties in Zuid-Nederland persoonlijk benaderen om de overgang naar deze nieuwe verkoopstrategie soepel en gestroomlijnd te laten verlopen.

 

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0