Just B.I.B groeit met derde vakbeurs in WFC

Met de komst van een derde vakbeurs, JUST FOR HIM op 3 en 4 februari 2016, geeft JUST B.I.B haar totale beursconcept een update. “Daar horen ook nieuwe namen bij”, vertelt Aaron Groeneveld. “+SIZE FASHION en JUST FOR HER worden de nieuwe namen voor de twee damesmodevakbeurzen die in Beursplaza, in het World Fashion Centre te Amsterdam, bezocht kunnen worden. Dezelfde kwaliteit in een nieuw jasje.”

+SIZE FASHION

“Op de +SIZE FASHION-beurs laten leveranciers van damesmode vanaf maat 40, 42 zien dat de ‘hobbezak’ helemaal passé is”, aldus Groeneveld. “Meer dan tachtig sterke labels showen op 31 januari en 1 feburari 2016 hun collecties. Inspirerende, nieuwe merken en trendy fashion brands die uitstekend bij het huidige modebeeld passen maken deze beurs de uitgelezen kans om iets nieuws te ontdekken.”

JUST FOR HER

“Tijdens een geslaagde, eerste editie van onze reguliere damesmodebeurs hebben we de bezoeker laten zien dat JUST FOR HER een prettig en vernieuwend alternatief of extraatje is in het bestaande beurzenlandschap. JUST FOR HER wordt geen oubollige of juist veel te hippe beurs, maar een echte ‘werk-beurs’, in een prettige ambiance die retailers zal prikkelen om creatief in te kopen. Al met al verspreiden we in de vijfde week van het nieuwe jaar 250 merken over drie beurzen. Het wordt een inspirerende week”, aldus Groeneveld.

De organisatie maakt bekend dat geïnteresseerden zich online, via de website van Just B.I.B, kunnen registreren. Aan de toegang zijn geen kosten verbonden.

Cover +Size fashionCover Just for Her Register

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0