Kapalua in de spotlight

De voorjaar/zomercollectie 2016 van Kapalua bestaat uit drie thema’s, die stuk voor stuk worden gekenmerkt door typerende kleuren, materialen en musthave items.

Express your Denim
Het eerste thema is ‘Express your Denim’. In dit thema is een hoofdrol weggelegd voor de kleuren donker indigo, poederblauw, cognac en ivoor. De focus ligt op jeans in verschillende kwaliteiten en wassingen; in katoen/spandex of tencel. De donkere denimvarianten hebben grote contraststiksels in cognac, de lichtblauwe varianten bevatten ton-sur-ton-quilts. Broeken krijgen nieuwe silhouetten zoals Bell Bottom- of 7/8-stijlen. “Boxy-truien, krijtstreephemden of maxi-jeansrokken gecombineerd met een printblouse in Western-stijl brengen een nieuw silhouet. Een bloemenprint, die aan een morbide wandtapijt herinnert, verbindt de blauwnuances met elkaar. Knitwear in veelzijdige varianten geeft de drager een ‘cosy’ look”, aldus Kapalua.

Khaki Breeze
‘Khaki Breeze’, het tweede thema in de voorjaar/zomercollectie 2016 van Kapalua, wordt gekenmerkt door de kleuren kaki, riet, koraal, abrikoos en ivoor. “Materialen als sweatstof in cold dye-optiek of superzacht katoen en gewassen tencel-optieken geven een gezellig karakter. Als aanvulling hierop bevat de collectie een multicolour-jacquard, die door zijn grafiek een geweven etnische touch heeft. Zachte blousevormen met delicate zigzagprints of romantische cold dye-blouses worden gekenmerkt door hun details. Fijne details, zoals oogjes en studs in zilver/koper-metallic of delicate studornamenten, geven het sportieve kaki-thema een vrouwelijke noot. Zachtvloeiende tencel-jassen worden gedragen met sportieve broeken of boxy-jassen en vesten op zacht vloeiende broeken.”

Layered Shades
De kleuren zilver, steen, titaan, flamingo en ivoor staan centraal in het derde thema: ‘Layered Shades’. Volgens Kapalua is de combinatie tussen zacht vloeiende aspecten en stijve en gewassen jeanskwaliteiten kenmerkend voor dit thema. “Markies-strepen kenmerken het beeld in grijsschakeringen op katoen/spandex of met heldere flamingo-kleuren voor blouse of jurk. Grijze jeanskwaliteiten met krijgen door destroy-effecten een moderne nonchalance. Dit thema wordt verder gedragen door de zacht vloeiende crêpekwaliteiten, met uitlopende broeken en vloeiende lange truien of blazer/mantelvariaties. Door de combinatie van destroyed jeans en gerafelde biker jacks worden sportieve outfits samengesteld. Gerafelde jacks en vesten, geïnspireerd op de hippiewereld, doen door hun kleurstatements stedelijk aan.”

Levertermijnen per thema
Express your Denim: van 23 november 2015 tot en met 4 januari 2016
Khaki Breeze: van 30 november 2015 tot en met 4 januari 2016

Kapalua wordt in Nederland vertegenwoordigd door Manon van Berkum. De collectie is te bezichtigen in het World Fashion Centre, Fashion Garden, toren 4, 5e etage, showroom 4, en op Modefabriek, Floor, standnummer 3.220.
06 14 53 41 42
www.kapalua.de

Kapalua 2 klein     KAPALUA SS2016_1       KAPALUA_SS2016_3

 

Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0