Kero Design nieuw bij Poiesz Modeagenturen

kero design

Loeky Poiesz is met Poiesz Modeagenturen vertegenwoordiger geworden van Kero Design. Een fairtrademerk uit Peru. Kero design is een echt familiebedrijf met een Duitse eigenaar. Zijn Peruaanse vrouw is modeontwerpster en gespecialiseerd in Alpaca wool  knitwear. Omdat het moeilijk is om vanuit Peru zaken te doen beheerd zijn familie in Duitsland al jaren de zakelijke organisatie in Europa.

Veertig gezinnen zijn van Kero Design afhankelijk. De truien worden vervaardigd van alpacawol en de hele productie wordt met natuurlijke grondstoffen vervaardigd. Kero Design heeft alle officiële Fairtrade-certificaten. De truien zijn volgens Poiesz van topkwaliteit en kennen een tijdloos, maar modisch beeld. Omdat het bedrijf enkel met wol werkt, maakt het alleen een wintercollectie.mat de misaine

Naast Kero Design uit Peru zijn ook Mât de Misaine uit Frankrijk en Maggy uit Noorwegen twee relatief nieuwe merken binnen Poiesz Modeagenturen. Mât de Misaine is een autenthiek Bretons merk en laat zich inspireren door de zee en traditionele, maritieme thema’s. Nautisch met een Franse, modische touch, zoals Bretonse shirts, stoere broeken en functionele jacks.

Met Maggy brengt Poieszmode knitwear uit Noorwegen. Maggy is een kleine collectie speciaal voor conceptstores. Omdat ze wat misten in hun eigen lifestylewinkels zijn ze dit merk zelf gaan ontwikkelen. Poiesz kwam het merk twee jaar geleden tegen op een beurs in Denemarken. Afgelopen winter deed ze de eerste levering voor Nederland, dat goed verlopen is.

maggy

Wie de collecties van Poiesz Modeagenturen wil bekijken kan onder meer terecht op de komende Modefabriek, waar Poiesz modeagenturen met drie stands vertegenwoordigd is, onder meer ook met de merken WAX en B.Yu.
Voor informatie: tel 036 – 537 37 60.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0