Kirsten

De jassencollectie voor voorjaar/zomer 2016 van Kirsten bestaat uit 85 jassen en bestaat uit drie onderdelen, met elk een eigen thema. Elk thema wordt geleverd in vijf kleuren.
Het eerste thema is ‘A day by the sea’. In dit thema staan gewatteerde jassen in een slimme mix van materialen centraal, evenals gewatteerde jassen met washed denim of met double face-breiwerk. Het thema omvat zeven verschillende stijlen, waaronder een omkeerbare gewatteerde jas en een charmante stijl met een ronde hals, aldus Kirsten. De kleuren van dit thema zijn kaki, crème, roos, fris koraal, zongeel en wit, gecombineerd met indigoblauw en grijs.

Kleurthema’s
Met het tweede thema, onder de naam ‘Trend’, biedt Kirsten vier kleurenthema’s waarin actuele materialen en stylingtrends zijn vertaald in overeenstemming met de wensen van de klanten van het merk. “Topkwaliteit, innovatief design en tijdsgeest ontmoeten elkaar hier. Het eerste kleurthema, ‘Pretty Denim’, bevat de kleuren indigoblauw, vioolblauw en koraal. In ‘Wild West’ staan zacht kaki, parelmoer en diepzwart centraal, tegenover de kleuren zacht crème, nougat en zongeel in het kleurenthema ‘Desert Sun’. Het laatste kleurenthema ‘Under palm trees’ kenmerkt zich door de kleuren wit, zacht jade en pepermunt.”

Basics
In ‘Basic but beautiful’, het derde thema uit de voorjaar/zomercollectie 2016 van Kirsten, bevat vrouwelijke jassen in basic kwaliteiten. “De stijlen zijn minder kostbaar in de afwerking en uitrusting, zodat we startprijzen kunnen aanbieden”, aldus Kirsten. De kleuren van dit thema zijn zomerrood, lila, navy, taupe en crème.

Kleuren voorjaar/zomer 2016 per thema

A day by the sea
Kaki, crème, roos, fris koraal, zongeel en wit, gecombineerd met indigoblauw en grijs

Trend
Pretty Denim
Indigoblauw, vioolblauw en koraal

Wild West
Zacht kaki, parelmoer en diepzwart

Desert Sun
Zacht crème, nougat en zongeel

Under Palm Trees
Wit, zacht jade en pepermunt

Basic but Beautiful
Zomerrood, lila, navy, taupe en crème

Kirsten wordt in Nederland vertegenwoordigd door Annalies Perdijk Interfashion.
De collecties zijn te bezichtigen in het World Fashion Centre, Toren 1, 6e verdieping, showroom 6.
020 408 52 80

www.kirsten-mode.com

Kirsten 2      Kirsten 3     kirtsen 4

Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0