Korte termijn-label PEOPLE OF 2MORROW naar Esther de Haas Modeagenturen

people-of-2morow2Esther de Haas, die al jarenlange ervaring heeft met haar ‘lange termijn’-labels Gustav, Alix The Label en Soulmate is nu ook actief op de ‘korte termijn’-markt.

PEOPLE OF 2MORROW wordt ontwikkeld door Amfitex Nederland, die ook verantwoordelijk is voor het meer prijsbewuste label STUDIO MO. “Met de samenwerking van Esther de Haas kunnen we nu beter onze doelgroep bereiken, omdat PEOPLE OF 2MORROW ontwikkeld wordt op een hoogwaardiger niveau qua styling en verwerking. Bij korte termijn-artikelen werken we met losse items die onderling goed combineerbaar zijn en die tevens perfect passen bij het huidige modebeeld.”

“De focus ligt momenteel op jurkjes, langere tunieken met bijpassende fake leather leggings en daarbij behorende comfortabele vesten. De artikelen worden gestyled vanuit de Nederlandse markt en worden geproduceerd in moderne ateliers binnen Europa. Voor de ontwikkelingstijd van dit label nemen we juist meer tijd en gebruiken we luxere materialen zoals Modal en Tencel. De verkoopprijzen zijn tussen de 69 euro en maximaal 119 euro. De levering is uit voorraad.”

Esther de Haas werkt vanuit haar showroom in Nieuwkuijk, maar zal op afspraak ook naar uw winkel komen.

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0