Vrouwenmode juli 2015

Vrouwenmode is een uitgave van Blauw Media Uitgeverij. In Vrouwenmode verschijnt onder andere businessnieuws, collectienieuws van verschillende merken en marktvisies. Ook komen achtergrondverhalen en interviews met retailers en agenten aan bod.

Vakbeurzen

VOOR- EN NABESCHOUWING VAKBEURZEN

In deze uitgave voorbeschouwingen en nabeschouwingen uit de beurzenwereld.

Modeprognose

Modeprognose voorjaar/zomer 2016

De huidige tijd kenmerkt zich door verschillende ontwikkelingen. Zo is er sprake van een toenemende kloof tussen arm en rijk en heerst er een cultuur van wantrouwen. We worden bespioneerd en privacy lijkt niet meer te bestaan. Deze periode van transitie brengt bovendien veel verwarring met zich mee; we bevinden ons in een tussenfase, waarin het oude al grotendeels achter ons ligt, maar het nieuwe nog niet echt is begonnen. We moeten opnieuw onze identiteiten ijken en onze positie bepalen.

Dowizo

De winkel van

‘Enthousiast, heel actief en een tikkeltje eigenwijs’ zijn woorden die winkeleigenaresse Dorien Kips uitstekend omschrijven. De ondernemer riep als klein meisje al dat ze later dolgraag een eigen modezaak wilde runnen, het liefst in het pittoreske Opdam waar ze opgroeide.

Oilily

Bedrijfsprofiel

A thing of beauty is a joy forever’ is al jaren het motto van Oilily. Het merk, dat in 1963 werd opgericht, staat bekend om haar bijzonder kleurrijke kindermodecollecties. Minder bekend, maar zeker niet minder sprekend, is de damesmodelijn van het merk. “De afgelopen jaren hebben we heel hard gewerkt aan een nieuwe damescollectie”, zegt Marketing Director Gijs de Kogel.

Röling Import

Bedrijfsprofiel

Het gaat goed met Röling Import. Het merkenpakket van de agentschap groeit en wordt voor het voorjaar/zomerseizoen 2016 uitgebreid met twee nieuwe merken. Bovendien weet Röling Import haar adviserende rol steeds meer te implementeren en dat werpt zijn vruchten af; retailers laten het agentschap steeds vaker hun hele inkoop doen.

N.O.S.

N.O.S.

Het inkoopdilemma is groot. De grootste keuze heeft u bij de voororders, maar ook het grootste risico. Krijgt u de artikelen niet op tijd verkocht voor de steeds vroeger startende uitverkoop, kunt u fluiten naar uw marge. Veilig inkopen doet u via de N.O.S. programma’s van de leveranciers.

Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0