LabeL DOT is een nieuw Nederlands dameslabel, opgericht door Ridvan Kilincci. Na ruim zeventien jaar met veel passie voor verschillende modemerken te hebben gewerkt, sprong hij in 2021 in het diepe en startte zijn eigen label. Met LabeL DOT combineert hij zijn kennis en ervaring met een flinke dosis positieve energie. De zomercollectie is vanaf eind maart verkrijgbaar bij 91 klanten in Nederland.

Compacte totaalcollectie

Met een veelzijdige, compacte totaalcollectie richt het merk zich op vrouwen met stijl, van jong tot oud. Kenmerkend voor LabeL DOT is het gebruik van veel kleur. De herfst-wintercollectie 2022 bevat twee kleurgamma’s. In het eerste thema worden verschillende groentinten gecombineerd met roze. In het tweede thema staan paarse tinten centraal in combinatie met zandkleuren. De jurken zijn uitgevoerd in verschillende lengtes met verrassende mouwvormen. Daarnaast is er een grote variatie aan blouses die makkelijk te combineren zijn. Er is gebruik gemaakt van een grote diversiteit aan materialen: van vegan leer tot velvet en van mesh tot katoen, viscose, lyocell en polyester.

LabeL DOT is geprijsd in het middensegment. Het modemerk hanteert twee inkoopmomenten per jaar voor de zomer- en wintercollectie en twee leveringen per seizoen. De collecties zijn ontworpen met een Nederlandse pasvorm. Alle artikelen zijn verkrijgbaar in een maatbereik van 34 tot en met 44.

voor meer info: Ridvan Kilincci  tel: 06-42525251

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0