“Lovely Sisters groeit, ondanks de marktsituatie”

“Lovely Sisters groeit, ondanks de marktsituatie”

Midden vorig jaar spraken we met Jens Herzig over zijn nieuwe merk Lovely Sisters. Voor deze uitgave van Vrouwenmode wilden we weten hoe het nu met het nieuwe merk gaat.

“Het is zwaar, maar wel gepland zwaar”, vertelt Jens Herzig. “Het zou fijn zijn als het makkelijker was, maar helaas. We wisten bij de start in 2021 dat het hard werken zou worden en dat klopt. Onze klanten hebben in SS22 niettemin goed verkocht en de collectie is goed beoordeeld. Ondanks alle ellende in de wereld op het gebied van energie en inflatie hebben we er bovendien klanten bij gekregen. Ook in Scandinavische landen  -en daar zijn ze best kritisch- en in Oostenrijk. We groeien dus, ondanks de economische situatie.” Ondertussen is voor de collectie HW23 het designteam aangepast met als nieuwe adviseur Viktoria Simeoni die sinds mei actief is, en in januari komen er nog een paar nieuwe breigoed- en jassenspecialisten bij. “Voor het herfst/winterseizoen 2023 hebben we de ‘foundation’ als basis van de collectie  waarbij alle artikelen onderling onbeperkt gecombineerd kunnen worden en daarnaast zijn er ook zogenaamde ‘power pieces’ die de individualiteit van onze doelgroep en van Lovely Sisters onderstrepen.”

Verder lezen? Het hele artikel vindt u in de Vrouwenmode januari editie. Bestel hierbij de januari editie van VrouwenMode.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0