Maerz: opvallende stijging van omzet in 2023

Maerz: opvallende stijging van omzet in 2023

Maerz Muenchen KG heeft een opvallende groei in de jaaromzet van 2023 laten zien. De omzet steeg met 6,9% tot 27,8 miljoen euro, vergeleken met 26 miljoen in 2022, meldt Maerz. Het bedrijf ziet kansen voor verdere groei in 2024, voornamelijk op het gebied van internationalisering.

“Het jaar begon positief met aanzienlijke groei, maar de tweede helft werd beïnvloed door hitte, politieke gebeurtenissen en stijgende inflatie, wat leidde tot terughoudendheid in de detailhandel”, zegt Maerz. Ondanks de uitdagingen in 2024 is het bedrijf optimistisch over de toekomst.In 2023 groeide het bedrijf niet alleen via bestaande retailpartners, maar breidde het ook de eigen retail- en e-commerceverkoop uit met 19,4%. “De kwaliteit en duurzaamheid zullen in het komende jaar verder worden geoptimaliseerd”, zegt Maerz. “We hebben het juiste product voor de huidige tijd. De kwaliteit en duurzaamheid van onze producten maken ze tot levenslange metgezellen”, benadrukt Katja Beibl, Managing Director bij Maerz.

MAERZ Muenchen ziet 2024 als een kans om hun internationale positie te versterken en blijft geloven in de kwaliteit van hun producten.

Bron: Maerz

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0
Jane Lushka