VrouwenMode

VROUWENMODE – het toonaangevende vakblad op het gebied van fashion for women. Het vakblad biedt visie en informatie die alle facetten van de vrouwenmodebranche beslaat. De publicaties van een volledig collectieoverzicht, voorjaar/zomer en herfst/winter, alsook de informatie over de Flashcollecties en tussenleveringen zijn de onderscheidende meerwaarde voor onze lezers. De missie van het team van VrouwenMode is het realiseren van een vakblad waarmee de retailer nog succesvoller wordt.

Wie zijn onze lezers:

VROUWENMODE bereikt alle niveaus: inkopers, verkopers, algemene leidinggevenden met beslissingsbevoegdheid. De lezerskern bestaat uit zelfstandige detaillisten, managers van onder andere franchiseketens, grootwinkelbedrijven en aanbieders in de vrouwenmodebranche.

Frequentie:

VROUWENMODE verschijnt 4 keer per jaar. Met informatie over nieuwe collecties, trends en nabeschouwingen ondersteunen wij de vrouwenmodebranche om “goed beslagen” het nieuwe seizoen in te gaan. Naast het vakblad verschijnt tweewekelijks de digitale nieuwsbrief van VROUWENMODE.

Redactioneel concept:

Met de rubrieken NIEUWS, MODE en BUSINESS biedt VROUWENMODE op praktische wijze inzicht in de trends en ontwikkelingen zowel in de mode als in het ondernemen. Bij onze lezers peilen wij voortdurend de meningen over het blad. Deze worden geanalyseerd en verwerkt in het actuele redactionele concept. Hiermee bereiken wij de optimale aansluiting op de behoeftes van de vrouwenmodebranche.

Naast VrouwenMode heeft Blauw Media ook de volgende modebladen:

Mannenmode vakbladmannenmode.nl

Kindermode www.vakbladkindermode.nl

TRED www.vakbladtred.nl

Trend Boutique www.vakbladtrendboutique.nl

Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0