Maikel Horn en Ruud Naarden gaan samen Kookaï voeren

Maikel HornHet merk Kookaï, dat in Nederland al ruim 25 jaar vertegenwoordigd wordt door Ruud Naarden, zal vanaf het herfst/winterseizoen 2016 worden verkocht in de showroom van Maikel Horn Modeagenturen op de 4e etage van het WFC/Fashion Garden in Amsterdam.

De nieuwe ontwikkelingen rondom het merk in Parijs geven aanleiding voor Horn en Naarden om Kookaï nog meer onder de aandacht te brengen. Zo is er een nieuw Frans hoofdkantoor, is er een nieuwe management aangetreden en zijn er nieuwe designers aangesteld. Daarmee is de coorperate identity en ook het promotiemateriaal vernieuwd. Dat zal volgens Horn en Naarden het merk in 2016 een flinke boost geven. Over het fijne van de samenwerking gaan de heren eind januari, begin februari graag persoonlijk in gesprek met retailers, die zij als onmisbare schakel zien in dit traject.

De coordinates van Kookaï komt naast de andere merken die Maikel Horn Modeagenturen voert: jurken en tops van Eroke, knitwear van Aldo Martins, refind knitwear van AMS Pure, coordinates van Elca, jeans en tops van Miss Me, en jacks van Silona.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0