Managementwijziging bij Toni Dress Damenmoden GmbH

Barbara Holzer

Oliver Keeb

Binnen Toni Dress Damenmoden GmbH heeft er de afgelopen periode een managementwijziging plaatsgevonden. Vanaf nu zullen er twee directeuren aan het roer staan van de onderneming: Barbara Holzer en Oliver Keeb.

Ervaring binnen de de organisatie
Barbara Holzer heeft jarenlange ervaring opgedaan met labels als Marc O`Polo en s.Oliver op het gebied van design/productontwikkeling en marketing. Voortaan is zij ook verantwoordelijk voor alle labels binnen Toni Dress Damenmoden GmbH. Oliver Keeb komt als verkoopspecialist van Brax en Gerry Weber. Per 1 mei 2020 neemt hij het verkoopmanagement van alle merken van het huis over. Beide rapporteren rechtstreeks aan de Raad van Bestuur van de Weber & Ott Groep. Markus Schreiber verlirt het bedrijf op eigen verzoek op 30 april 2020. Met zijn inzet en kennis van zaken heeft Schreiber het succes van het merk TONI in belangrijke mate bepaald.

Voorzichtige toekomstplanning
Toni Dress Damenmoden GmbH Forchheim, dat deel uitmaakt van de Weber & Ott Group, sluit in 2019 een zeer succesvol zakelijk jaar af , waarin een bevredigende stijging van de omzet en winst werd gerealiseerd. Vanwege de moeilijke situatie in de industrie wordt er een voorzichtige planning gemaakt voor de komende seizoenen. Om goed voorbereid te zijn op de toekomst is het noodzakelijk om optimaal gebruik te maken van alle synergieën. Om deze reden zullen de verantwoordelijkheden van Rosner Avantgarde Mode GmbH ook worden overgedragen aan Barbara Holzer en Oliver Keeb. Na afloop van deze overdracht zal Tom Wilms per 31 mei 2020 het bedrijf verlaten.

De merken Toni en Relaxed by Toni worden in Nederland vertegenwoordigd door Firma Philips- Fortuin, www.philips-fortuin.nl.

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0