Marc Cain opent eerste winkel in Spanje

Marc Cain opent eerste winkel in Spanje 

Op 12 april 2024 opende het Duitse merk Marc Cain zijn eerste winkel op het vasteland van Spanje, gevestigd in Madrid. De locatie bevindt zich in het centrum van de modemetropool, in de weelderige “Galeria Canalejas”. Hiermee hoogt Marc Cain zijn merkbekendheid te vergroten.

“Tot nu toe was Marc Cain alleen vertegenwoordigd op de Canarische en Balearen”, vertelt Helmut Schlotterer, voorzitter van de raad van bestuur. “Nu hebben we onze eerste winkel in Madrid geopend. De metropool is een kosmopolitische stad met aantrekkingskracht voor heel Spanje en trekt talrijke toeristen uit Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Azië. We willen onze aanwezigheid in Spanje in de toekomst blijven uitbreiden.”

Als internationaal modebedrijf in 32 landen heeft Marc Cain winkels over de hele wereld. In totaal zijn er 139 winkels, 328 shop-in-shops, 238 depotklanten, 6 outlets en nog eens 705 hoogwaardige speciaalzaken in 54 landen.

De nieuwe winkel bevindt zich op Plaza de Canalejas, in een van de belangrijkste historische en architectonische groepen gebouwen in de hoofdstad. Het genoteerde voormalige bankgebouw herbergt nu geselecteerde luxe boetieks en met Michelin-sterren bekroonde restaurants.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0