Maria Tailor keert terug

Beeld via Maria Tailor

Maria Tailor heeft haar gelijknamige modelabel weer nieuw leven ingeblazen. Ze maakt onafhankelijk een nieuwe collectie en komt naar eigen zeggen sterker terug dan ooit. “Het afgelopen jaar heb ik geleerd om zowel zakelijk als privé opnieuw te beginnen. Ik heb mijn innerlijke kracht weer herontdekt en wil andere vrouwen inspireren om hun power te vinden. Dat hoop ik met mijn collecties, positieve uitstraling en instelling te doen”, aldus Tailor.

Tailor werd vooral bekend van haar deelname aan het televisieprogramma Modemeisjes Met een Missie. Ze startte haar eigen modemerk Maria Tailor op. Vorig jaar besloot Tailor de fysieke winkels te sluiten naar aanleiding van privé problemen. “De winkels stonden onder beheer van mijn ex”, vertelt ze eind vorig jaar aan Grazia. “Voor mij was het goed om ze niet mee te nemen, omdat ik financieel niet draagkrachtig genoeg ben om de winkels en panden vanaf nul te beheren.” Tailor besloot online verder te gaan.

Maria Tailor zal elke twee maanden met een nieuwe collectie uitkomen en daarmee bovenop de laatste modetrends zitten. De huidige collectie is vanaf 28 januari 2020 online verkrijgbaar.

Meer informatie: www.mariatailor.com

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0