Marijn Verschure nieuwe General Manager C.A.S.T.

Marijn Verschure is met ingang van 2 augustus de nieuwe General Manager van C.A.S.T. en neemt hiermee het stokje over van Lieke Poppe.

Verschure is niet onbekend in de schoenenbranche. Na jaren te hebben gewerkt bij Clarks, vond hij het in 2013 tijd om voor zichzelf te beginnen en richtte het merk ‘Wednesday Whiskey’ op. Afgelopen voorjaar maakte Verschure, na veel evenementen en lanceringen, bekend te stoppen. Alle opgedane kennis kan hij nu toepassen op deze nieuwe functie en C.A.S.T. een nieuw versterkt elan geven.

“Het is fantastisch om voor een instituut als C.A.S.T. te mogen werken”, aldus Marijn Verschure. “Het zijn uitdagende tijden waarin ik ernaar uit kijk om samen met het team en het bestuur ervoor te zorgen dat C.A.S.T. een inspirerende omgeving voor leveranciers en inkopers blijft en daarbij innoveert op toekomstig inkoopgedrag.”

Dennis Beute, voorzitter van het bestuur voegt hieraan toe: “Marijn is de juiste man op het juiste moment. Vol met frisse en ondernemende ideeën om C.A.S.T. ook de komende jaren als bruisend inkoopcentrum te behouden en uit te bouwen. Hij krijgt de volledige ondersteuning van het bestuur.”

Op 16 mei 2018 maakte Lieke Poppe bekend na ruim achttien jaar te stoppen bij C.A.S.T, waar zij de laatste vijf jaar de rol van directeur vervulde. Op 20 augustus, neemt zij afscheid tijdens een BrandNew-borrel.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0