MICAM Milano maakt data 2023 bekend

MICAM Milano maakt data 2023 bekend

Afgelopen editie was de internationale schoenenbeurs MICAM Milano, internationale lederwaren- en modeaccessoiresbeurs MIPEL en TheOneMilano, een internationale etalage van bovenkleding en hauteà -porter fashion en zal wederom met z’n allen worden gehouden in een vierdaagse vakbeurs. De shows zijn geopend van 19 tot en met 22 februari 2023 in Fiera Milano, de eerste drie dagen van 9.30 tot 18.30 uur en op 22 februari van 9.30 tot 16.00 uur.

Het vierdaagse evenement bevestigt het herstel van de industrieën die vertegenwoordigd zijn op de drie Confindustria Moda-beurzen, waarbij de synergiën die de afgelopen twee jaar zijn ontstaan, behouden blijven. De nadruk zal liggen op Italiaanse mode, maar er zullen ook tal van internationale ontwerpers zijn die verschillende culturen combineren: een mix die zeker veel internationale dealers zal aantrekken in het huidige klimaat van hernieuwd enthousiasme.

Het evenement zal ook overlappen met de data van HOMI Fashion&Jewels, bevestigd van 17 tot en met 20 februari, en Lineapelle, gepland van 21 tot 23 februari, waardoor dealers nog een kans krijgen om de laatste nieuwe ontwerpen en trends te ontdekken.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0