MICAM ziet bezoekersaantal stijgen

De MICAM telde op de slotdag dat er in totaal 32.703 bezoekers naar Milaan waren gekomen. De helft van hen kwam van buiten Italië. Het aantal bezoekers steeg met 1,8 procent ten opzichte van de beurs in februari 2015 en met 6 procent ten opzichte van de septembereditie in 2015.

De 16.343 internationale bezoekers kwamen uit meer dan 130 verschillende landen. Spanje, Duitsland en Frankrijk leidde de ranking. Verrassenderwijs was de significante groei van aantal Russische bezoekers, + 13 procent.

“We zijn erg blij met de resultaten,” zei Assocalzaturifici voorzitter Annarita Pilotti. “De MICAM heeft zijn status als ‘s werelds belangrijkste evenement voor de schoenenindustrie bevestigd. De resultaten waren goed, en we zagen een terugkeer van Italiaanse inkopers, waarvan het aantal eerder aanzienlijk was gedaald. Onder de deelnemende bedrijven was de ‘ tevredenheid tastbaar’.” In totaal presenteerden  1.456 exposanten hun collecties, waaronder 821 Italiaanse bedrijven en 635 buitenlandse bedrijven.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0