Mirjam van Dooren vertegenwoordigt Stardust Avenue

Mirjam portret fotoStardust Avenue heeft een nieuwe vertegenwoordiger. Mirjam van Dooren gaat in het zuiden van Nederland voor het merk aan de slag. Van Dooren heeft ruim vijftien jaar ervaring in de modebranche en richtte bijna vier jaar gelden Zuid Mode Agenturen op. De agente is bijzonder gedreven en focust op vernieuwing. “Ik ben gek op de dynamiek van de branche, die altijd in beweging is”, zegt ze. “Ik zie dat de markt toe is aan mode die duurzaam is, met mooie items die verfijnd, geraffineerd en exclusief zijn.”

Van Dooren is blij met het merk Stardust Avenue. “Het is een brand met een eigen handschrift, dat spreekt me aan. De items zijn ready-to-wear en gemaakt voor vrouwen die zich met hun stijl willen onderscheiden. Bovendien vind ik het fijn om samen te werken met ontwerpster Trudie Wijnen. Haar collecties overstijgen de trends. Zo ook de nieuwe winter 2016-collectie Dreams of Desire, die wordt gekenmerkt door bijzonder materiaalgebruik”, aldus Van Dooren.

De nieuwe vertegenwoordiger toont de Dreams of Desire-collectie op de komende editie van de Modefabriek “Ik kan niet wachten om de collectie aan mijn relaties te tonen en om nieuwe contacten te enthousiasmeren”, zegt ze.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0